Yana Toom: Ligi sõnapruuk on labane, aga siiras (6)

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yana Toom.
Yana Toom. Foto: Peetr Langovits

Europarlamendi keskerakondlasest saadiku Yana Toomi sõnul häirib teda laipadest rääkinud Reformierakonna aseesimehe Jürgen Ligi sõnapruuk, mis on labane, aga vähemalt siiras.

«Mul on hea meel, et Ligi saab sellest aru, et ma ei varja midagi,» kirjutas Toom sotsiaalmeedias.

«Kuid mõrtsuka osas vaidlen siiski vastu - ega kõik need käed, mida meie austatud poliitiline eliit hea meelega surub, verest puhtad pole. Need pole isegi topelt, need on kolmikstandardid. Vastik,» kirjutas Toom.

Reformierakonna aseesimees Jürgen Ligi kirjutas täna sotsiaalmeedias, et Yana Toomil tõesti puuduvad kapis luukered, kuna tema «elutoas on alaline laipade väljapanek».

Ligi tähelepanu köitis Toomi usutlus ajalehes Põhjarannik, kus Toom väitis, et temal pole midagi varjata ja tal kapis luukeresid pole.

«Nõus Yanaga. Mis rääkida kappi peidetud keredest, kui midagi ei jää varju ja elutoas on alaline laipade väljapanek? Mõrtsukatega poseeritud pildid ja nende makstud arved on vaid viimaste päevade väike lisandus. Nagu Süüria visiit nii ka sõnavõtud Eesti, NATO ja EL-i aadressil on lihtsalt Kreml, ei mingit peitust,» kirjutas Ligi sotsiaalmeedias.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles