Liikluses sai viga seitse inimest

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseini jõudis teade vahejuhtumist peaaegu nädal hiljem. Foto on illustreeriv.
Politseini jõudis teade vahejuhtumist peaaegu nädal hiljem. Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks

Eile juhtus üle Eesti neli tõsisemat liiklusõnnetust, milles sai kokku vigastada seitse inimest.

Eile kella 02.15 ajal juhtus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Vihula vallas Rutja külas Rutja lennuväljal, kus seni teadmata juht sõitis teadmata mootorrattaga teel olnud rehvile otsa ning paiskus külili. Liiklusõnnetuse tagajärjel sai vigastada kaasreisija, 31-aastane mees, kes toimetati kiirabiga Rakvere haiglasse.

Kella 12.45 ajal juhtus liiklusõnnetus Pärnumaal Häädemeeste vallas Penu külas Jaagupi-Urissaare tee teisel kilomeetril, kus 67-aastane naine kaotas sõiduauto Hyundai Getz üle kontrolli ja sõitis teelt välja kraavi.

Juht ja kaasreisija, 68-aastane naine, toimetati Pärnu haiglasse tervisekontrolli. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kella 15.58 ajal juhtus liiklusõnnetus Järvamaal Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 100. kilomeetril, kus 37-aastane Tarmo sooritas mootorsõidukiga BMW 570i tagasipööret, kuid ei veendunud manöövri ohutuses ja keeras ette tagant lähenenud sõiduautole Volvo S80, mida juhtis 43-aastane naine.

Volvos olnud kaasreisijad, 73- ja 79-aastased naised toimetati Järvamaa haiglasse.

Kella 18.04 ajal juhtus liiklusõnnetus Võru maakonnas Võru vallas Tootsi-Kasaritsa tee 2,5. kilomeetril, kus teadmata juht kaotas mootorsõiduki Volkswanen Passat Variant üle juhitavuse, sõitis teelt välja ning maandus katusele.

Sõidukis viibinud inimesed, alkoholijoobes 40-aastane mees ja 49-aastane mees toimetati Lõuna-Eesti haiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles