Kadunuks kuulutatud mees võttis ise häirekeskusega ühendust (3)

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadunud Tarmo
Kadunud Tarmo Foto: Lõuna prefektuur

Eile palus politsei inimeste kaasabi, et selgitada välja Võrumaal Lasva vallas kodust lahkunud 38-aastase Tarmo asukoht. Sama päeva õhtul võttis mees politseiga ise ühendust.

Veel eile päeval oli teada, et viimane märk mehe kohta pärines 25. juulist, kui Tarmo saatis tööandjale lühisõnumi tööle hilinemise kohta. Tööle ta ei jõudnud, ka koju ei naasnud. Pärast seda oli mehe telefon välja lülitatud.

Tarmo kadumise kohta kogutud teavet kogumina hinnates oli politseil alust arvata, et mehe elu võib olla ohus.

Täna hommikul teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja, et politsei kontrollis üle Tarmo töökoha ning vestles tema kolleegidega saamaks lisainfot mehe käitumismustritest ja võimalikust viibimiskohast.

Lisaks kontrolliti korduvalt tema elukoha ümbrust ning erinevaid paiku, kus mehele meeldis aega veeta. Tarmot seal aga ei olnud ning keegi ei olnud teda ka viimastel päevadel näinud.

«Otsingud lõpetati eile õhtul pärast seda, kui Tarmo avastas ühest uudisportaalist teate sellest, et teda otsitakse ning ühendus häirekeskusega. Politsei veendus, et mees oli kodust lahkunud omal soovil ning ohus ta ei olnud,» edastas pressiesindaja.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles