Esmaspäev toob kaasa hulga uusi liikluspiiranguid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd. Pilt on illustratiivne.
Teetööd. Pilt on illustratiivne. Foto: Urmas Taul

Esmaspäev toob kaasa hulga uusi liikluspiiranguid, millega maanteeamet soovitab sõidukijuhtidel sõiduaja planeerimisel arvestada.

Sõidutee ehitustöid teostatakse Harju maakonnas Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel Kernus. Maanteeamet palub liiklejatel arvestada, et ehitusobjekti läbimiseks võib kuluda tavapärasest rohkem aega.

Kommunikatsioonide paigaldamiseks kehtestatakse kiiruspiirang Harju maakonnas Lagedi-Kostivere maanteel Maardu mõisa ja Lagedi lõigul.

Jalgratta- ja jalgtee ehitust teostatakse Harju maakonnas Liikva-Rannamõisa maanteel Ilmandu lõigul, samuti Tallinna-Paldiski maanteel Harku lõigul ning Laagri-Harku maanteel Harku lõigul. Töödetsoonis on kehtestatud kiiruspiirang.

Pindamistöödeks on kehtestatud kiiruspiirangud Rapla maakonnas Valgu-Libatse maanteel Valgu ja Vana-Nurtu vahelisel lõigul, samuti Raikküla-Päärdu maanteel Valgu lõigul.

Teekatte märgistustöid teostatakse Rapla maakonnas Tallinna-Rapla-Türi maanteel Lelle-Kohila lõigul.

Silla remonttöödeks suletakse kella 12st kuni 15. septembri keskpäeval kella 12ni liiklusele Võru maakonnas Sillaotsa-Restu maanteel Visela sild. Ümbersõit on korraldatud Kuldre ja Kassi kaudu ning teekond pikeneb ligikaudu viis kilomeetrit. Sulgemisalas on läbipääs tagatud kohalikele elanikele.

Pindamistöödeks on kehtestatud kiiruspiirangud Võru maakonnas Pindi-Verijärve maanteel Nõnova lõigul. 

Tartu maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel Vapramäe silla lõigul teostatakse silla remonti. Kehtestatud on sõidugabariidi laius kuus meetrit.

Kruusateede remonttöödega alustati Tartu maakonnas Ulila-Võllinge maanteel Rämsi-Võllinge lõigul, Võru maakonnas Antsla-Kanepi maanteel Ruhingu-Kanepi lõigul, Jõgeva maakonnas Pataste-Välgi-Alatskivi maanteel Pataste-Selgise lõigul, Valga maakonnas Elva-Kintsli maanteel Laguja-Päidla lõigul ning Palupera jaama tee Palupera lõigul.

Tee geoloogilisteks uuringuteks on kehtestatud kiirusepiirangud Jõgeva maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Pikknurme lõigul.

Teekattest puurkehade võtmist teostatakse kella 9.30-15 Ida-Viru maakonnas Rakvere-Luige maanteel Ulvi-Võtikvere lõigul. Liikuva iseloomuga tööl liigutakse pärisuunas saateautodega ning suunava valgusseadmega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles