Alaealised tüdrukud rammisid tänaval parkinud sõidukeid (4)

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei sündmuskohal.Pilt on illustratiivne.
Politsei sündmuskohal.Pilt on illustratiivne. Foto: Põhja prefektuur

Laupäeva öösel sai häirekeskus teate avariist Tabasalus, milles osales kokku viis sõidukit, patrullpolitseinikud leidsid sõidukist 14- ja 15-aastased noorukid.

Esialgsetel andmetel tagurdas sõiduauto Mercedes-Benz eramu parkimiskohalt välja ja sõitis otsa kolmele tänaval parkinud sõidukile. Seejärel liikus sõiduauto edasi ning sõitis otsa veel ühele tänaval pargitud autole, teatas Põhja prefektuur.

Sündmusele reageerinud patrullpolitseinikud leidsid sõidukist 14-aastase ja 15-aastase tüdruku ning kaasreisijatena kaks noormeest samuti vanuses 14 ja 15. Roolis olid kained, ent juhtimisõiguseta tüdrukud. Uurimise käigus selgitatakse, kumb tüdrukutest ning millisel hetkel sõidukit juhtis. Noored anti vanematele üle. 

«Õnnelik õnnetus, võib selle kohta öelda, sest keegi viga ei saanud ning kahjud olid seekord kõigest varalised. Head lapsevanemad, rääkige oma lastega sõiduauto juhtimisega kaasnevad ohud üle, sest igasuguse kogemuseta roolikeeramine võinuks lõppeda noortele traagiliselt. Juhtimisõigusel, nagu igal liiklusreeglil, on põhjus,» kirjutas Põhja prefektuur sotsiaalmeedias.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles