Kiisler: Reformierakond pidurdab haldusreformi

Marti Aavik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim- Valmar Kiisler
Siim- Valmar Kiisler Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Regionaalminister Siim-Valmar Kiisler tunnistas, et ainsaks haldusreformi piduriks on Reformierakond, kes on läbi aastate takistanud omavalitsuste struktuuride ümberkorraldusi.


«Ei saa üks minister teha valitsuses radikaalset reformi, kui peaminister on selle vastu,» teatas Kiisler Raadio 2 saates «Ülekuulamine», kirjutab

ERR Uudised

.

Kiisleri sõnul on Isamaa ja Res Publica Liit (IRL) kuulnud Reformierakonnalt vaid kohmetut ümber nurga keerutamist.

Teise ülekuulatava, Reformierakonna peasekretäri Kristen Michali sõnade kohaselt pole regionaalminister esitanud tegelikku kava, mille üle arutada. IRL-i soovimatust haldusreformiga tegeleda iseloomustab Michali arvates samm tagandada minister Vallo Reimaa kohe pärast seda, kui tema poolt väljatöötatud haldusreformi plaaniga olid nõus ka teised praegused koalitsioonipartnerid.

Michal pidaski Vallo Reimaa koostatud haldusreformi kava heaks ja leidis, et Kiisler oleks võinud sellesama kavaga ise edasi liikuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles