Narva politsei otsib kadunuks jäänud eakat meest

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotol on teadmata kadunud Valeri.
Fotol on teadmata kadunud Valeri. Foto: Politsei

Politsei otsib 75-aastast Valerit, kes läks 18. septembri hommikul Narvas jalutama ja pole siiani koju naasnud.

18. septembril kella 8 paiku hommikul läks Valeri Narva linna jalutama, kuid koju ei naasnud. Lähedastele teadaolevalt käib mees jalutamas Narva linnas ja selle lähiümbruses Soldina ja Kadastiku järve piirkonnas ning Narva lennujaama läheduses. Lähedased arvavad, et mees võis minna ka metsa seenele.

Politseile teatati Valeri kadumisest teisipäeval, 20. septembril. Narva politseipatrullidele on Valeri isikukirjeldus edastatud ja mehe otsingutega tegeletakse. Kuna mehel ei olnud kodust lahkudes kaasas mobiiltelefoni, ei ole tema positsioneerimine võimalik.

Valeri on 178 sentimeetrit pikk ja kõhna kehaehitusega. Tal on hõredad helepruunid juuksed, kehv kuulmine ja raskendatud orienteerumisvõime. Kodust lahkudes oli mehel seljas lühike hall tuulejope, sinine spordipluus, mustad püksid ja tumedat värvi kingad.

Politsei palub kõigil, kes on Valerit alates 18. septembrist näinud või omavad informatsiooni, mis võiks kaasa aidata tema leidmisele, sellest teada anda hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles