Kuressaarde võib tulla mobiilne kalapood

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Kuressaares Kitzbergi tänava parklamajas pidas kalapood vastu veidi rohkem kui aasta ja tänavu jaanuarist on see suletud, kuid omanikud tahavad kevade poole poe uues kohas taas avada, võib-olla koguni mobiilse kalapoe.

«Kuna meid kutsutakse tihti laatadele kala müüma, siis võib-olla teeme ratastel kalapoe, et saaks lihtsalt ühest kohast teise sõita,» rääkis firma Saaremaa Kalakaubad juhataja Raul Schiff, kirjutas Meie Maa. «Meie soov on tulla kliendile lähemale, sest möödunud aasta näitas selgelt, et inimesed ei viitsi tulla Kitzbergi tänava parklahoone kalapoodi.»

Kuressaares tegutseb praegu Kihelkonna maantee Säästumarketi kalapood ja kalalett on ka Rae kaubanduskeskuses, Maxima, Rimi ja Selveri kaupluses.

Raul Schiff ütles, et nemad panevad erilist rõhku kala kvaliteedile ja sellist n-ö kahe käe kala, nagu müüdi suurtes kaubanduskettides soodushindadega, enam müüki tulla ei tohiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles