Fotod: politsei ja prokuratuur jagasid Pärnamäe traagilise avarii kohta selgitusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Pärnamäe teel hukkus ööl vastu teisipäeva juhitavuse kaotanud ja vastu puud sõitnud autos kolm noort meest. Politsei ja prokuratuur jagasid täna pärastlõunal kella 15 paiku Rahumäel õnnetuse asjaolude kohta selgitusi, Postimees tegi sellest otseülekande ja -blogi.

Traagiline liiklusõnnetus juhtus öösel kella 00.15 paiku, kui Audi A4 sõitis Iru silla poolt Viimsi suunas, kaotas juhitavuse ning paiskus Pärnamäe teel Äigrumäe bussipeatuse juures paremale teelt välja vastu puud.

Sõidukit juhtis 18-aastane juhtimisõigusega noormees. Sõidukis viibisid kaasreisijatena 18-aastane ja 19-aastane noormees. Kõik hukkusid sündmuskohal. 

Meestel olid kinnitatud turvavööd ja esialgsetel andmetel olid nad kained. Küll oli nende sõidukiirus avariihetkel lubatust suurem.

Juhtunu osas on alustati kriminaalmenetlust, mida viib läbi politsei-ja piirivalveamet ja juhib Põhja ringkonnaprokuratuur.

Loe lisaks:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles