President Kaljulaid avaldas liikluses hukkunute lähedastele kaastunnet

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Kersti Kaljulaid
President Kersti Kaljulaid Foto: Sander Ilvest

President Kersti Kaljulaid avaldas kaastunnet kõigi liikluses hukkunute lähedastele ja pani eestlastele südamele, et liikluses tuleb olla tähelepanelik ja ettevaatlik.

«Loen kurbusega uudistest, et viimase kümne päevaga on Eesti liikluses elu kaotanud kaheksa inimest ning libedad teed on paari päevaga toonud kaasa üle kahesaja liiklusõnnetuse. Minu sügav kaastunne hukkunute pereliikmetele ja lähedastele,» kirjutas Kaljulaid sotsiaalmeedias.

«Palun kõigil olla liikluses tähelepanelik ja ettevaatlik - jalakäijatel ületada teed selleks ette nähtud kohas ja kanda helkurit ning sõidukijuhtidel valida ilma- ja teeoludele vastav kiirus. Meid on niigi vähe. Iga inimene loeb,» lisas Kaljulaid.

Eile juhtus taas ränk liiklusõnnetus Rakvere lähedal, kus kaubiku ja sõiduauto kokkupõrkes hukkus kolm inimest. Eelmisel nädalal juhtus traagiline liiklusõnnetus Tallinnas Pärnamäe teel, kus teelt välja sõitnud autos hukkusid kolm Viimsi keskkooli abiturienti.

Ainuüksi novembris on liikluses hukkunud viis inimest, viimase kümne päeva jooksul on avariide tagajärjel surma saanud kaheksa inimest. 

Tänavu on liikluses hukkunuid rohkem kui mullu sama ajaga - 63 inimest. Mullu kaotas liikluses oma elu terve aasta jooksul 67 inimest.

Loe lisaks:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles