Savisaar sotsiaalmeedias: alguse sai Savisaare toetuse liidu põhidokumendi koostamine (8)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Sander Ilvest

Keskerakonna endine esimees Edgar Savisaar teatas sotsiaalmeedias, et eile sai alguse Savisaare toetuse liidu põhidokumendi koostamine.

«Arutasime täna, millised võiksid olla Savisaare toetuse liidu eesmärgid. Ühtede jaoks tundus asi lihtne. Savisaarele on vaja saada jalg alla, et ta jälle käiks kahel jalal. Kohtuasi on vaja võita ja linnapea peaks taastama täieõiguslikud positsioonid,» kirjutas Savisaar täna öösel Facebookis.

Savisaar märkis, et mõned arutelul osalenud jõudsid aga kaugemale.

«Liit peab tegelema asjadega, milledega keegi teine ei suuda või ei oska või ei taha tegeleda. Kodurahu, suhted naabritega, vaesusest jagusaamine, väljarände ja sisserände probleemid. Savisaar on ennast tõestanud nende asjade lahendamisel, mida tuleb tunnistada. See ei ole ainult tänuvõla küsimus. Paljud saavad aru, et Eesti elu vajab ümberkorraldamist. Ega ilmaasjata ei ühinenud liiduga väga kiiresti üle 1600 inimese ja seda peaaegu täieliku meediablokaadi tingimustes,» kirjutas Savisaar.

Kommentaarid (8)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles