Reedel sai viie minuti jooksul liikluses vigastada seitse inimest (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erinevates linnades toimus viie minuti jooksul mitu liiklusõnnetust.
Erinevates linnades toimus viie minuti jooksul mitu liiklusõnnetust. Foto: Martin Ilustrumm

Reedel sai kolmes raskemas liiklusõnnetuses vigastada seitse inimest, kusjuures kõik õnnetused mahtusid viie minuti sisse.

Päeva kõige suurem õnnetus juhtus kella 16.45 ajal Pärnus Oja ja Kaevu tänava ristmikul, kus 27-aastane mees sõitis Ford Mondeoga ette peateel liikunud Scania liinibussile, mida juhtis 31-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Ford otsa kõnniteel viibinud 42-aastasele mehele. Lisaks jalakäijale tuli kiirabil Pärnu haiglasse toimetada ka bussiga reisinud kaks 64-aastast naist.

Samal ajal sõitis Maardus Kaldase tee 3 juures 38-aastane mees oma Mazda 6-ga otsa 18-aastasele noorukile, kes sõitis jalgrattaga kergliiklusteel. Kiirabi viis noore jalgratturi Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Vaid viis minutit hiljem, kella 16.50 ajal põrkasid Võrumaal Sõmerpalu vallas Mäekülas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa ja Raiste-Osula-Varese maantee ristmikul kokku kaks autot. Õnnetuse põhjustas 40-aastane mees, kes sõitis Ford Mondeoga ette peateel liikunud Toyota Avensisele, mida juhtis 25-aastane mees. Kiirabil tuli Lõuna-Eesti haiglasse viia nii Toyotas viibinud 24-aastane naine ja 8-kuune tüdruk kui ka Fordi juhtinud mees.

Politsei tuletab sõidukijuhtidele meelde, et suurim lubatud sõidukiirus ei ole kohustus, vaid võimalus. Suurima lubatud sõidukiirusega võib sõita, kui sõidukogemus, terviseseisund, nähtavus ja ilmastikuolud seda võimaldavad.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles