Narva eksprefekt sai süüdistuse kuritegudes

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Pärnoja.
Artur Pärnoja. Foto: Erik Prozes

Viru ringkonnaprokuratuur süüdistab Narva endist politseiprefekti ja volikogu eksliiget, praegu juristina töötavat Artur Pärnoja raha omastamises ning dokumendi võltsimises ja võltsdokumendi esitamises kohtule.

Süüdistuse järgi omastas Pärnoja Sidiv Õigusbüroo OÜ juhatuse liikmena 2013. aastal firma valduses oleva, kuid teisele inimesele kuuluva 19 173,49 eurot, ütles Viru ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Jelena Filippova ERRi uudisteportaalile.

Tegemist oli 300 000 krooniga, mis see inimene laenas osaühingule 2008. aasta 22. juulil sõlmitud laenulepingu alusel. Süüdistuse kohaselt võltsis Pärnoja laenulepingut ja esitas võltsitud laenulepingu ning avalduse kohtule.

Lisaks Pärnojale sai süüdistuse dokumentide võltsimises ja võltsdokumentide kasutamises juriilise isikuna Sidiv Õigusbüroo, samuti sai üks osaühingu töötaja süüdistuse dokumentide võltsimises ja valeütluse andmises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles