Talvik saates «Suud puhtaks»: lähedased peaks olema võimalikult avameelsed politseinikega

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et võimalikult palju üksikasju koheselt kadunud inimese kohta selgeks teha, on politsei sõnul kadunud inimese otsingul kriitilise tähtsusega just esimesed otsingupäevad ja nädalad. Seetõttu kaasataksegi lisaks politseile otsingutele vabatahtlikke ja kohalikke inimesi.
Et võimalikult palju üksikasju koheselt kadunud inimese kohta selgeks teha, on politsei sõnul kadunud inimese otsingul kriitilise tähtsusega just esimesed otsingupäevad ja nädalad. Seetõttu kaasataksegi lisaks politseile otsingutele vabatahtlikke ja kohalikke inimesi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tänases ETV saates «Suud puhtaks» räägiti kadunuks jäänud inimestest, keda Eestis on igal aastal ehmatavalt suur hulk. Valdavalt jõuti järeldusele, et politseil oleks vaja rohkem ressurssi, et otsida kadunud inimesi. Sama olulist rolli mängivad ka kadunud inimese lähedased, kes võivad omada kriitilise tähtsusega informatsiooni, mida ei tohiks varjata.

Märksõnad

Tagasi üles