Tartus ähvardas mees möödujaid käsisaega (3)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildistamise ajal tüdruku selja taha ilmunud noormees, kes väidetavalt möödujaid saega ähvardas.
Pildistamise ajal tüdruku selja taha ilmunud noormees, kes väidetavalt möödujaid saega ähvardas. Foto: Erakogu

Eile õhtul kella 20.40 paiku laekus häirekeskusele teade, et Tartus jalakäijate sillal liigub kesklinna poole mees, kes ähvardab möödujaid kaasasoleva käsisaega. 

Piirkonnas viibinud ning kohe reageerinud politsei pidas mehe kinni Soola tänaval, silla linnapoolses otsas. Kinnipidamisel ilmnes, et saega ringi kõndinud 31-aastane mees on alkoholijoobes, mistõttu viidi ta esmalt kainenema.

Samal ajal sillal liikunud inimestega vesteldes selgitas politsei, et käsisaega ringi liikunud mees kellelegi midagi ei teinud ning seni ei ole keegi tema suhtes ka kaebusi esitanud.

Pealtnägijate kirjeldusel olid kaks alaealist tüdrukut sillal parasjagu pilte tegemas, kui ühe tüdruku selja taha ilmus mingi noormees. Tüdrukud arvasid algul, et keegi teeb niisama nalja ja tahab pildile jääda. Samal ajal sõitis mööda politsei, kellele sillal viibinud teinegi pealtnägija tüdrukute juures oleva kahtlusaluse kätte juhatas. Politsei reageeris kohe ning leidis läbiotsimisel mehe põuest tavalise käsisae.

Selgitatakse, mis põhjusel alkoholi tarvitanud mees saega linnas ringi liikus ning kust kuhu ta teel oli.

Politsei kiidab inimesi, kes saega ringi liikunud kahtlast meest märganuna kohe häirekeskusele sellest märku andsid ning politsei sai tänu sellele kiiresti reageerida .

Politsei rõhutab, et välistamaks võimalikke arusaamatusi ja konflikte tuleb endast ohtu kujutavad esemed jätta koju ning kasutada neid üksnes sihtotstarbeliselt, sest tavainimestes tekitab avalikus kohas ohtlike esemete või tööriistadega vehkimine hirmu ning õõnestab põhjendamatult meie kõigi turvatunnet.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles