Viljandimaal põrkas kokku neli sõidukit, kolm inimest viidi haiglasse

Dagne Mihkels
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeva õhtul kella 20 ajal juhtus Viljandimaal kahe autoga avarii, mida jäid uudistama möödasõitjad, kes omakorda kokku põrkasid. Neljast avariides osalenud sõidukist viidi haiglasse kontrolli kolm inimest.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja sõnul juhtusid õnnetused Imavere-Karksi-Nuia tee 29. kilomeetril Olustvere ristmikul, kus valget värvi Chevrolet, mille juht kõrvalteelt peateele sõita soovis, ei veendunud manöövri ohutuses ja keeras ette peateel liikunud Volkswagen Passatile. Kiirabi toimetas haiglasse kontrolli kolm inimest Volkswagenist.

Paar minutit pärast esimest avariid sõitsid õnnetuspaigast läbi Citroen ja Škoda, mille juhid jäid politsei pressiesindaja sõnul tõenäoliselt liigselt toimunut uudistama ega märganud üksteist, mistõttu juhtus esimese avariipaiga kõrval järgmine õnnetus. Postimehega võttis ühendust ühe avariis osalenu esindaja, kelle sõnul juhtus teine avarii hoopis seetõttu, et pimedal teel polnud mingit märki eelmise avarii toimumisest. Škoda ja Citroeni kokkupõrkes õnneks keegi viga ei saanud.

Politsei pressiesindaja sõnul olid kõik õnnetuses osalenud juhid kained ja sõitjatel olid kinnitatud turvavööd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles