Öösel häirib teekonnal Paldiskist Aegviitu liiklejaid suurveoste kolonn

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majavedu
Majavedu Foto: JTH Eesti

Täna kell 22-7 liigub suurveoste kolonn Paldiskist Aegviitu marsruudil Paldiski – Paldiski mnt – Keila – Tallinna ringtee – Jüri – Vaskjala – Kalesi – Raasiku – Anija – Aegviidu, mistõttu soovitab maanteeinfokeskus seda marsruuti täna hilisõhtul ja öösel vältida.

Kolonn koosneb viiest suurveosest ja kolonni ees sõidab kolm saateautot, mis peatavad vastutuleva liikluse.

Liiklus antud marsruudil on öisel ajal oluliselt häiritud, kuna suurveoste kolonnist ei ole võimalik teostada möödasõite. Vastutulev liiklus peatatakse ristmike aladel või tee laiendustel. Sama suuna liiklusele võimaldatakse möödasõidud kuni 45 minuti jooksul pärast esimese auto kolonni taha jõudmist.

Vedu teostava JTH Eesti esindaja Marko Jürimaa ütles Postimees.ee’le, et koormaks on metall ja kolme ööga jõutakse Paldiskist Narva ehitatavasse õlitehasesse. Jürimaa sõnul teeb koormate veo keeruliseks koorma kõrgus, milleks on 6,5 meetrit.

Esimese veoöö lõpuks jõutakse Aegviitu, siis Rannusse ja lõpuks Narva.

Maanteeinfokeskus soovitab tungivalt ülaltoodud marsruuti öisel ajal vältida ning nad loodavad liiklejate mõistvale suhtumisele. Maanteeinfokeskus tuletas meelde, et reguleerijate märguandeid on kohustatud järgima koheselt kõik liiklejad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles