Haigla: meie ei ole oma kabinetti selgeltnägijale rendile andnud (1)

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgeltnägija vastuvõtt Pelgulinna polikliinikus.
Selgeltnägija vastuvõtt Pelgulinna polikliinikus. Foto: Lugeja pilt

Lääne-Tallinna keskhaigla kinnitusel ei sõlminud nemad rendilepingut selgeltnägija Tursun Alajeviga, kes jõudis paar nädalat polikliinikus oma klientidele tulevikku ennustada.

Nädalavahetusel kirjutas Rus.Postimees.ee, et Lääne-Tallinna keskhaigla koosseisu kuuluvas Pelgulinna polikliinikus pakub selgeltnägija klientidele oma teenust. Nimelt oli polikliiniku uksel silt, millelt võis lugeda, et kabinetis toimub igal kolmapäeval ja neljapäeval kella 16-18 rahvusvahelise ekstrasensi Tursun Alajevi vastuvõtt.

Kui esialgu ei osanud haigla seda infot kommenteerida, siis nüüdseks on asja lähemalt uuritud. «Kontrollisime üle, et Lääne-Tallinna keskhaigla ei ole Tursun Alajeviga ruumide rendilepingut sõlminud. Kõnealuse kabineti on ta üürinud ühe meie praeguse rentniku käest, kes on aga kabineti edasiüürimise jätnud haigla juhtkonnaga kooskõlastamata,» ütles haigla kommunikatsioonispetsialist Liisa Suba täna Postimehele.

Suba sõnul rikkus rentnik ruumide edasiüürimisega rendilepingut. «Oleme probleemiga tegelemas,» lisas ta.

Selgeltnägija Tursun Alajev ütles möödunud nädala lõpus Postimehele, et alustas polikliiniku ruumides oma teenuse pakkumist kaks nädalat tagasi. «Minu vastuvõtt toimub kabinetis number 49 ja polikliiniku juhtkond on sellest tegevusest teadlik. «Kliente mul jätkub, keskmine vanus on 81 eluaastat, kuid käivad ka nooremad. Isegi üks kolmekuune laps toodi minu vastuvõtule,» rääkis Alajev.

Küsimusele, kas ta tegeleb inimeste ravimisega, või lahendab ka muid probleeme, vastas Alajev, et ta tegeleb patsientide kõikvõimalike probleemidega, mida ta on suuteline lahendama. Ta lisas, et ta tegutseb kõikjal maailmas. «Nüüd sõidan kohe Hiinasse. Ma reisin palju, seetõttu saan võtta inimesi vastu ainult kaks korda nädalas,» ütles ta.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles