Märjamaal hukkus tulekahjus mees

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustreeriv foto.
Illustreeriv foto. Foto: Kenno Soo

Raplamaal hukkus ööl vastu tänast tulekahjus inimene, lisaks sai üks inimene viga. Postimehe andmetel hukkus tules kirjanik Tiit Sepa.

Häirekeskus sai pisut pärast kella kaht öösel teate tulekahjust Märjamaal Koidu tänaval. Teataja viibis sama maja teisel korrusel ning andis teada, et esimene korrus on suitsu täis, leeke veel näha ei olnud.

Tema sõnul võisid korteris olla ka inimesed. Helistaja ronis katuse kaudu majast välja ning tema viga ei saanud, edastas Lääne päästekeskuse pressiesindaja.

Päästjate saabudes alustati koheselt suitsusukeldumisega. Kell 2.20 päästeti põlevast korterist üks kannatanu ning anti üle kiirabile. Kell 2.27 toodi välja teine kannatanu, kelle elu ei olnud enam paraku võimalik päästa. Päästjad lokaliseerisid põlengu kell 2.48 ja tulekahju kustutati lõplikult kell 3.30.

Praeguseks on teada, et korteris põles voodi. Tulekahju täpne tekkepõhjus on selgitamisel. 

Postimehele teadaolevalt nõudis tuli 1964. aastal sündinud kirjaniku Tiit Sepa elu. Lisaks mitmele raamatule kirjutas ta ka pilootosa Kanal 2 kunagisele menusarjale «Kelgukoerad». 2015. aastal, kui autorihüvitusfond oli taas kord avaldanud laenutajate lemmikautorid, kirjutas Postimees Sepast pikemalt.

Loe siit: Kes on menuautor Tiit Sepa?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles