Päästjad aitasid udu tõttu merejääle eksinud inimesi

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Päästjad ja piirivalvurid aitasid eile mitmeid Pärnumaal merejääle läinud inimesi, kes kaotasid tiheda udu tõttu suunataju ega leidnud tagasiteed kaldale.

Kell 14.37 sai Pärnu kordon telefonikõne, kus teatati, et viis inimest läksid Vana-Pärnu liitsihi juurest merele ning ei leia tiheda udu tõttu koduteed. Abivajajad toodi mootorkelguga kaldale, keegi arstiabi ei vajanud, teatas päästeamet.

Kell 14.42 saabus teade, et Pärnus Kalevi puiestee lähedal merejääl on inimene, kes hüüab appi. Pinnaltpäästjad tõid abivajaja elusana ja tervena kaldale.

Järgmise teate sai häirekeskus kell 16.08, et Pärnu maakonnas Valgerannas on inimene laevatee lähedal merejääl ning kuna ilm on udune, ei leia ta enam tagasiteed. Politsei- ja piirivalveameti Pärnu kordoni patrull tõi abivajaja 5,5 kilomeetri kauguselt mootorsaaniga tervena kaldale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles