Hannes Rummu asendab Vikerraadios esialgu Hans H. Luik (1)

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hans H. Luik.
Hans H. Luik. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Vikerraadio saate «Samost ja Rumm» juhtimisest loobunud Hannes Rummu asemel teeb lähinädalatel koos ajakirjanik Anvar Samostiga saadet kirjastaja Hans H. Luik, kirjutab ERRi portaal.

Portaali teatel juhib Luik koos Samostiga saadet 11., 18. ja 25. juunil ning 2. juulil ei ole saadet noorte laulu- ja tantsupeo tõttu erakorraliselt eetris. Sellele järgnevast pühapäevast asub Samosti kõrval aga taas ametisse püsiv saatejuht, kellega ERRil on põhimõtteline kokkulepe olemas, kuid kelle nime veel ei avalikustata. «Hoian nüüd pöialt, et Hans enne jaanipäeva mõnda riigiametisse ei asu,» ütles Samost ERRi teatel.

Välisministeeriumis strateegilise kommunikatsiooni nõunikuna tööd alustanud Hannes Rumm teatas saatejuhi kohalt lahkumisest eile. Rummu otsusele eelnes ERRi ajakirjanduseetika nõuniku Tarmu Tammerki seisukohavõtt, mille järgi pole ministeeriumi kommunikatsiooniametniku püsiv osalemine avalik-õigusliku kanali poliitilises jutusaates sobilik.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles