Razumovskid eitavad kuritegusid

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Razumovski
Vladimir Razumovski Foto: Peeter Langovits

Harju maakohtus täna taasalanud protsessil eitas veterinaar- ja toiduameti endine juht Vladimir Razumovski pistise võtmist ning tema vend Andrei Razumovski eitas vennale pistise vahendamist.

Kohus kuulas täna jälitustoimingutega kogutud tõendeid ja avaldas kirjalikke toimikumaterjale ning sellega jätkatakse ka reedel, ütles maakohtu pressiesindaja Kristina Ots ERR Uudistele.

Maakohus arutab 48-aastase Vladimir Razumovski ja 43-aastase Andrei Razumovski süüasja uuesti, sest mullu sügisel tühistas Tallinna ringkonnakohus vendade süüdimõistmise ja saatis kriminaalasja maakohtule uueks arutamiseks.

Mullu mais hindas maakohus Vladimir Razumovski süüdistuse altkäemaksu võtmises ümber korduvaks pistise võtmiseks ja määras talle tingimisi kolmeaastase vangistuse nelja-aastase katseajaga, kohus mõisis Andrei Razumovski süüdi pistise vahendamises ning määras talle tingimisi ühe aasta ja kuue kuu pikkuse vangistuse.

Riigiprokurör Triin Bergmann vaidlustas maakohtu otsuse ringkonnakohtus ja taotles Vladimir Razumovski süüdimõistmist altkäemaksu võtmises ning talle kuueaastase vanglakaristuse määramist, maakohtu otsusega ei olnud rahul ka Razumovskite advokaadid Aadu Luberg ja Janek Väli, kelle hinnangul oleks tulnud mehed kuriteokoosseisu puudumise tõttu nende tegevuses õigeks mõista.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles