Riigikogu riigikaitsekomisjoni esimehena jätkab Mati Raidma

Merje Pors
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mati Raidma
Mati Raidma Foto: Valimised

Täna XII riigikogu riigikaitsekomisjoni esimeheks valitud Reformierakonna liikme Mati Raidma sõnul seisab ees tõsine töö riigikaitse põhialuseid kindlustavate seaduste uuendamisel.

Raidma sõnul on kindlaks sooviks eelseisva nelja aasta jooksul paika saada riigikaitse uuenev seadusraamistik, teatas Reformierakonna riigikogu fraktsiooni pressiesindaja. «Koalitsioonileppest tulenevalt lähevad kaasajastamisele neli olulist riigikaitselist seadust – kaitseliidu, kaitseväeteenistuse ning rahu- ja sõjaaja riigikaitse seadused,» lausus Raidma. «Uutest väljakutsetest ootab ees uue kaitseväe veteranidepoliitika.»

Riigikogu riigikaitsekomisjoni esimesel istungil toimus esimehe valimine ning tutvuti komisjoni tööpõhimõtete- ja tegevuskavaga järgmiseks neljaks aastaks.

Mati Raidma juhtis riigikaitsekomisjoni ka riigikogu eelmise koosseisu ajal. Aastail 2000-2006 töötas Raidma päästeameti peadirektorina. Ta kuulub kaitseliidu vanematekogusse ja Eesti Reservohvitseride Kogusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles