Weekendile olematuid pileteid müünud suli sattus uurimise alla

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekend Festival.
Weekend Festival. Foto: promo

Politsei hoiatab kelmide eest, kes müüvad augusti algul toimuvale populaarsele Weekend Festivalile pileteid, mida tegelikult olemas ei ole.

Politseile laekus hiljuti teade, et vale kasutajanimega inimene on 10. juulil internetikeskkonnas müünud Weekend Festival Baltic kolme päeva pileteid. Peagi leiduski ostja, kes kauplejale kolme pileti eest kokku 270 eurot kandis. Pileteid ei ole ta siiani näinud.

Asjaga asus tegelema politsei ja nüüdseks on neile pettuse arvatav toimepanija teada. Täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks on politsei alustanud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb kelmust.

«Festivali piletite ostmisel soovitame kasutada ametlikke pakkujaid. Kindlasti tuleks vältida veebiülest kauplemist, kus puuduvad garantiid, et makstud raha eest ka reaalselt õigeid pileteid pakutakse. Selleks, et mitte pettuse ohvriks langeda, soovitab politsei enne ostu sooritamist kontrollida kaupleja tausta ja tehingud viia läbi kohtades, kus saab pileti kehtivust koheselt järele vaadata,» hoiatas Lääne prefektuur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles