Video: vaata, kuidas peeti Hispaanias kinni Eesti allilmategelane Slava Gulevitš (1)

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Slava Gulevitš (paremalt teine, ilma päikseprillideta) allilmaliidri Nikolai Tarankovi matustel.
Slava Gulevitš (paremalt teine, ilma päikseprillideta) allilmaliidri Nikolai Tarankovi matustel. Foto: Mihkel Maripuu

Hispaania politsei avaldas video, millel on näha Kemerevo grupeeringu liikme Slava Gulevitši kinnipidamist.

Postimees kirjutas möödunud nädalal, kuidas Eestis ja Hispaanias viidi läbi politseioperatsioon, mille käigus peeti kinni neli Kemerovo grupeeringu liiget. Neile esitati kahtlustus kuritegeliku ühenduse loomises ning kuritegelikku ühendusse kuulumises.

Postimehe andmetel pidas politsei Hispaanias kinni Eesti allilmas tegutseva niinimetatud Kemerovo grupeeringu juhi Slava Gulevitši, keda kuritegelikus maailmas tuntakse Slava Kemerovski nime all.

Hispaanias kinni peetud Gulevitš vahistati kohtu loal. Läinud nädalal võttis kohus ka kolm Eestis kinni peetud kahtlustatavat vahi alla.

Kahtlustuse järgi on tegemist niinimetatud Kemerovo kuritegeliku ühenduse liikmetega vanuses 27–57 eluaastat, kes panevad peamiselt toime narkokuritegusid. Hispaanias Malaga provintsis Mijases peeti kinni kuritegeliku ühenduse väidetav juht. Eestis peeti kahtlustatavana kinni kolm meest, neist üks on kogutud andmete kohaselt kuritegeliku ühenduse juhtfiguur ning kaks on kuritegeliku ühenduse liikmed.

Loe pikemalt siit!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles