Augusti lõpp eriilmelise kultuuri seltsis

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna raekoja aken
Tallinna raekoja aken Foto: Triin Jerlei

Augustikuu viimasel laupäeval täitub Tallinna linn eriilmeliste kultuuriüritustega ning kuulamist-vaatamist jagub igale maitsele ja vanusele.

Juba kolmandat aastat toimuv Kultuuriöö sai alguse 2015. aastal suvel, kui Tallinna kultuuriamet otsustas mujal maailmas korraldatavatest samasugustest üritustest eeskuju võtta ning tuua ka meil Eestis inimesed suve viimastes päevadeks linna kultuuri nautima. Teatavasti on kogu suvi üks suur kultuuriüritus, aga laupäevasest Kultuuriöö programmist saab osa valdavalt täitsa tasuta. Kõik ürituste kohad on tähistatud hõbelehtes puudega.

Kultuuriöö korraldustiimis tegutseva Kristel Pedaku sõnul on Kultuuriöö programm väga kirju ja eriti tuleb see esile kontsertidel. «Meil on midagi nii pop-, rokk-, džäss-, punk- kui ka klassikalise muusika sõpradele. Kavas on eelmistel aastatel väga populaarseks osutunud Jaak Juske ajaloomatkad ja Silver Ulviku trummimängu töötuba, aga ka Tallinna Keskraamatukogu lasteprogramm ja erinevad lavad,» rääkis Pedak. Esimesel Kultuuriööl tuli Juske ajaloomatkale lausa 600 inimest ning kõikidele huvilistele lugude jutustamiseks läks Juskel tarvis ruuporit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles