Seenelised leidsid üles kolm päeva metsas ekselnud 91-aastase mehe (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
91-aastast Levi otsiti kogu nädalavahetuse.
91-aastast Levi otsiti kogu nädalavahetuse. Foto: Lääne prefektuur

Politsei palus üleeile inimeste kaasabi, et selgitada välja reede hommikul Läänemaal Nõva vallas seenele läinud ja kadunuks jäänud 91-aastase Levi asukoht. Täna saabus rõõmusõnum: terve nädalavahetuse metsas ekselnud mees leiti üles ja tema tervisega on üldjoontes hästi.

Lev läks reede hommikul kella 9 ajal Nõva vallas Nõmmemaa külas koos oma sõbraga metsa seenele. Metsas käisid nad ringi eraldiseisvalt ja hiljem sõbral Levi enam üles leida ei õnnestunud. Mehel ei olnud kaasas dokumente ega telefoni, mistõttu pole võimalik tema asukohta positsioneerida.

Politsei sai sõbralt Levi kadumise kohta teate kella 15.30 ajal, mille järel alustati otsinguid. Otsingutesse olid kaasatud politsei, vabatahtlikud koos koertega ja ka helikopter. 

Politsei teatas täna pärastlõunal, et mees leiti üles ja temaga on kõik korras. «Levi leidsid Noarootsi valda Vanaküla metsa seenele läinud inimesed täna kella 12.30 ajal. Kuigi mees liikus metsas ise ja tema üldseisund oli hea, toimetas kiirabi mehe Läänemaa haiglasse kontrolli,» teatas politsei. Postimehe andmetel sai eakas mees juba paar tundi hiljem haiglast välja.

Nõva ja Noarootsi valla piirkonnapolitseinik Kiur Klippberg tänab kõiki, kes Levi otsingutel abiks olid. «Suur tänu Nõva valla elanikele ja vabatahtlikele, kes Levi otsida aitasid. Samuti soovin siiralt tänada tähelepanelikke seenelisi, kes juba mitu päeva metsas olnud Levist kohe teada andsid,» ütles Klippberg.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles