Peeter Võsa juhib riigikogu baltisaksa toetusrühma

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toompea loss.
Toompea loss. Foto: Toomas Huik / Postimees

Riigikogus moodustati baltisaksa toetusrühm, milles on 6 liiget, toetusrühma esimeheks valiti Peeter Võsa ja aseesimeheks Aivar Riisalu.

«Baltisaksa toetusrühma eesmärk on baltisaksa kultuuripärandi säilitamine ja väärtustamine ning ülemaailmsete kontaktide loomine ja hoidmine,» märkis Võsa riigikogu pressiesindaja teatel.

Riigikogus moodustati täna ka korteriühistute toetusrühm, mille koosseisus on 17 liiget. Toetusrühma esimeheks valiti Margus Hanson ja aseesimeheks Deniss Boroditš.

Hansoni sõnul on Eestis 9700 korteriühistut ning 70 protsenti elanikest elavad ühistute hallatavates majades. Ta rõhutas, et probleemid on paljudel aga sarnased: suured küttearved ja kommunaalkulud, energiasäästu probleemid ja muud hoonete haldamisega seotud küsimused.

«Parlament peab nende murede lahendamisel võimaluste piires ühistutele abiks olema ning selleks toetusrühm moodustatigi,» ütles Hanson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles