Politsei pidas seoses neiu mõrvaga kinni tema endise poiss-sõbra (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
15-aastase neiu mõrvapaik Kohtla-Järvel.
15-aastase neiu mõrvapaik Kohtla-Järvel. Foto: Meelis Meilbaum

Politsei pidas pühapäeva õhtul 15-aastase neiu mõrvaga seoses kinni 18-aastase noormehe, kes oli neiuga tuttav.

Ida prefektuuri kriminaalbüroo juht Rainet Juuse kinnitas Postimehele, et eile õhtul kella 19.30 paiku pidas politsei Narvas kinni 18-aastase noormehe, keda on alust kahtlustada tüdruku mõrvas. Homme taotleb prokuratuur kohtult noormehe vahistamist.

Postimehe andmetel on kinni peetud noormehe nimi Artjom.

Viru ringkonnaprokurtuuri pressiesindaja Jelena Filippova sõnul pole talle veel kahtlustust esitatud. «On teada, et ta oli mõrvatud neiuga tuttav,» lisas Filippova BNSile.

Mõrvatud neiu sõbranna Katja rääkis pühapäeval venekeelsele Postimehele, et nägi, kuidas Nastja üritas  reede õhtul oma endist poiss-sõpra Artjomi telefoni teel kätte saada, kuid noormees ei vastanud kõnele.

Katja sõnul ei tunne ta Artjomi eriti hästi, kuid ta teab, et Nastja temaga viimasel ajal eriti tihedalt ei suhelnud.  Neiu lisas, et liikusid juhtud, nagu oleks Artjom Nastjat varem peksnud.

Pühapäeval kell 8.40 leidis juhuslik mööduja Kohtla-Järvel Pärna tänaval 15-aastase tüdruku surnukeha, hukkunul oli mitu noahaava.

Viru ringkonnaprokuratuuri vanemprokurör Sirje Merilo sõnul on praeguseks kogutud juba palju informatsiooni, mida siiski avalikkusega jagada pole võimalik. «On teada, et tüdruk oli lahkunud kodust vanemate teadmata. Samas polnud tegemist lapsega, kes oleks pidevalt kodust ära käinud,» ütles Merilo.

«Politsei huviorbiidis pole tüdruk ega tema pere olnud,» lisas Juuse.

Loe eile aset leidnud traagilise sündmuse asjaolude kohta SIIT.

Juhtumi uurimiseks alustati kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb mõrva.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles