Eesti kokk sai grilli MMil teise koha

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andres Teiss

GO Spa peakokk Toomas Leedu juhtis Saksamaal Gronaus peetud BBQ maailmameistrivõistlustel meeskonda Gurmee Gala, mis saavutas üllatus-barbeque' voorus teise koha.

Kahepäevase võistluse esimesel päeval oli üllatus-barbeque, kus toidud ja vahendid olid korraldajate poolt ning etteantud materjalist tuli valmistada kolm käiku, kirjutas Meie Maa.

«Sakslased andsid kõikidele võistkondadele üllatustooraine, stopper pandi tööle ja poolteise tunni pärast pidi kolm käiku valmis olema - see nõudis kiirust ja innovatiivsust,» lausus ta.

Toomas Leedu sõnul tuleb saavutatud teist kohta kõrgelt hinnata, sest kogemata ei saa sellel võistlusel midagi ja tase oli väga kõva ning kõik eelmiste aastate tugevamad võistkonnad grillisid täiega ja tema meelest pole kunagi nii palju selliseid häid võistkondi olnud.

«Euroopa kaardivägi oli kohal ja kahurvägi oli väga kõva - mõnel mehel oli selline ahi, et sõida või autoga sisse ja kompuutrid olid igas küljes,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles