Valgamaa tunnustas aasta haridustegu

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahekordne endine haridusminister Tõnis Lukas.
Kahekordne endine haridusminister Tõnis Lukas. Foto: Margus Ansu

Valgamaal korraldatud haridusteo konkursi võitis Keeni kool koolieelikute suveprogrammiga.


Kooliinspektor Aime Olveti sõnul oli konkursi eesmärk tunnustada innovaatilisi õpetajaid ja koole, väärtustada positiivseid algatusi ja projekte, haridust, meeskonnatööd ja oma kodukohta, kirjutas Valgamaalane.

Konkursile laekus seitse tööd. «Võib-olla oli tähtaeg liiga varane - ainult poolteist kuud, aga oleme õnnelikud, et nii palju siiski oli asjast huvitatud koole ja lasteasutusi,» lausus Olvet.

«Kõik esitatud tööd on aidanud muuta õpilaste ja õpetajate igapäevast koolielu huvitavamaks, äratanud huvi õppimise vastu, kaudselt aidanud kaasa õppekvaliteedi tõstmisele,» ütles Aime Olvet.

Komisjon vaatas kõik projektid läbi ja püüdis neist leida kõige enam esiletõstmist väärivad. Kõige paremini tingimustele vastavaks loeti Keeni põhikooli koolieelikute suveprogramm.

Tunnustuse eduka osalemise eest konkursil said ka Hummuli põhikooli, Valga gümnaasiumi, Pühajärve põhikooli ja lasteaia Kaseke projekt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles