Pärnu rannapargi peksusüüasja otsus tuleb kuu lõpus

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tallinna ringkonnakohus vaagis täna Pärnu rannapargis üle kolme ja poole aasta tagasi toimunud jõhkrat peksmist ning langetab selles otsuse 22. juunil.

Peksmises osalemise tõttu avaliku korra raskes rikkumises süüdimõistetud Indrek Niit (28), Aimar Tõnts (29), Allan Lebedev (30) ja Ivar Närep (22) ei ole rahul Pärnu maakohtu veebruari alguses tehtud otsusega ning taotlesid õigeksmõistmist, vahendas ERR Uudised.

Süüdistuse järgi sõitis nelik 2007. aasta 4. augusti hilisõhtul Audi A6-ga Pärnus ööklubi Sunset juurde piiratud territooriumile, kuhu sisenemiseks neil luba puudus. Sealsamas abikaasa ja tütrega jalutanud ärimees Allain Karuse tegi meestele selle kohta suulise märkuse, mispeale nood aga räige sõimu saatel noomijale kallale tungisid.

Süüdistatavate advokaadid taotlesid oma kaitsealuste õigeksmõistmist avaliku korra raske rikkumise süüdistuses, kuna nende väitel ei olevat mehed kedagi peksnud ega isegi viibinud peksmise juures.

Maakohus määras Niidule ja Närepile reaalse 11 kuu pikkuse ning Tõntsile ja Lebedevile reaalse 10 kuu pikkuse vangistuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles