Ühele
140 g suhkruherneid või rohelisi oakaunu
40 g paprikat
10 g porgandit
30 g seeni (austerservikut või shitake seent)
2 g kartulitärklist
5 g riisiveini
soola, pipart, suhkrut
100 g taimeõli
Ühele
140 g suhkruherneid või rohelisi oakaunu
40 g paprikat
10 g porgandit
30 g seeni (austerservikut või shitake seent)
2 g kartulitärklist
5 g riisiveini
soola, pipart, suhkrut
100 g taimeõli
Tükelda paprika, porgand ja vesipähkel. Tõsta paprika ja suhkruherned korraks kuuma õli sisse ja seejärel kurna. Lase vesi keema, keeda kõiki köögivilju umbes minuti jagu soolaga maitsestatud vees, kurna. Prae kõik köögiviljad kiirelt vokkpannil ja maitsesta, lisa vees lahustatud tärklis ja riisivein. Serveeri aurutatud riisiga või kala-kana-lihatoitude kõrvale lisandiks.