Suhkruherne ja seene stir-fry

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suhkruherne ja seene stir-fry
Suhkruherne ja seene stir-fry Foto: René Velli

Ühele

140 g suhkruherneid või rohelisi oakaunu

40 g paprikat

10 g porgandit

30 g seeni (austerservikut või shitake seent)

2 g kartulitärklist

5 g riisiveini        

soola, pipart, suhkrut

100 g taimeõli

Tükelda paprika, porgand ja vesipähkel. Tõsta paprika ja suhkruherned korraks kuuma õli sisse ja seejärel kurna. Lase vesi keema, keeda kõiki köögivilju umbes minuti jagu soolaga maitsestatud vees, kurna. Prae kõik köögiviljad kiirelt vokkpannil ja maitsesta, lisa vees lahustatud tärklis ja riisivein. Serveeri aurutatud riisiga või kala-kana-lihatoitude kõrvale lisandiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles