Gräzin: Tarandit pole keegi kunagi tõsiselt võtnud

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Gräzin riigikogu istungisaalis.
Igor Gräzin riigikogu istungisaalis. Foto: Peeter Langovits

Reformierakondlasest riigikogu liikme Igor Gräzini sõnul on Indrek Tarand eikeegi ja seetõttu ei peaks teda tõsiselt võtma.

Kommenteerides Keskerakonna eilset teadet, et nad kaaluvad Tarandi presidendikandidaadiks esitamist, ütles Gräzin, et ei pea teda Ilvesele võrdväärseks konkurendiks ning tema eduvõimalustesse ei usu, vahendab ERR Uudised.

«Ei noh, mis kandidaat või asi, üks tegelinski on lubanud endaga neid mänge mängida; me ei ole ju Tarandit keegi kunagi tõsiselt võtnud, miks me nüüd peame hakkama tõsiselt võtma,» arvas Gräzin.

«Tarand ongi 5B (viide kunagisele telesaatele «Targem kui 5B», mida Tarand juhtis –  toim.), sellel tasemel on ta end leidnud, täiesti vale oleks vihastada, vihastada tuleks vastase peale – ta lihtsalt on eikeegi, lihtsalt natuke showmees,» lausus Gräzin.

Tema hinnangul tähendab Tarandi kandideerimine, et kõigepealt loeb Ilves paberi pealt oma jutu maha, seejärel teeb seda Tarand, kes sõimab partokraadid läbi ja katsub Eesti riigi kohta midagi halvasti öelda, ning ongi kõik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles