Väinamere Liinid: eriolukorraks jaaniajal oleme valmis

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Regula Kuivastu-Virtsu liinil reisijaid laevalt maale laskmas.
Parvlaev Regula Kuivastu-Virtsu liinil reisijaid laevalt maale laskmas. Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Parvlaevaliiklust korraldava OÜ Väinamere Liinid esindajate kinnitusel ei tohiks sel aastal jaanipühade ajal Virtsu sadamas Muhu- ja Saaremaale reisimisel märkimisväärselt pikki ooteaegu esineda.

Väinamere Liinide juhataja Urmas Treieli sõnul on uute parvlaevade tulek nende võimsust märkimisväärselt kasvatanud, kirjutas Saarte Hääl.

«Pühade-eelsetel päevadel ja pärast pühi sõidavad Virtsu–Kuivastu liinil meie kaks uut suuremat parvlaeva Muhumaa ja Saaremaa ning kui ka reisija tuleb sadamasse ilma broneeringuta, võib eeldada, et tippajaväliselt ei tule tal üldse oodata, tipptundidel tuleb aga oodata loodetavasti maksimaalselt tund aega,» rääkis Treiel.

Eilse seisuga oli broneeringute olukord järgmine: 22. juunil Virtsust väljuvatele parvlaevadele olid e-piletid välja müüdud alates kella kolmest pärastlõunal kuni kella üheksani õhtul.

26. juunil Kuivastust mandrile väljuvad reisid olid enamjaolt broneeritud alates keskpäevast kuni kella seitsmeni õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles