Presidendiks kandideerimine tõstis Tarandi enim mainitud eurosaadikuks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Tarand.
Indrek Tarand. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Kirjutav meedia mainis juunis europarlamendi saadikutest kõige sagedamini Keskerakonna poolt presidendikandidaadiks esitatud Indrek Tarandit, kellest ilmus kuu jooksul 327 uudist või artiklit.

Sellel aastal on Eesti kirjutavas ajakirjaduses varem enim mainitud eurosaadik olnud sõltuvalt kuust kas Kristiina Ojuland või Ivari Padar, kes jäid juunis Tarandist mainimiskordade arvult kaugele maha.

BNS-i Gruppi kuuluva ETA Monitooringu andmetel oli europarlamendi saadikutest mainimiskordade arvult juunis teisel kohal Reformierakonda kuuluv Kristiina Ojuland, kellest ilmus 82 uudist või artiklit.

Järgnesid Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda kuuluv Ivari Padar 37, keskerakondlane Siiri Oviir 31, keskerakondlane Vilja Savisaar-Toomast 28 ning Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluv Tunne Kelam 24 mainimiskorraga.

ETA Monitooringu ülevaade kajastab eesti- ja venekeelses trükimeedias, uudisteagentuuris BNS ja suuremates võrguväljaannetes ilmunud uudiseid, arvestatud ei ole linna-, linnaosa- ja vallalehtedes ilmunud artikleid. Samuti ei kajasta ülevaade saadikute mainimist televisioonis ja raadios.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles