UNICEF tunnustas teiste seas Eri Klasi ja Elle Kulli

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teiste seas tunnustas UNICEF Eri Klasi.
Teiste seas tunnustas UNICEF Eri Klasi. Foto: Peeter Langovits.

Tänasel UNICEFi aastapreemiate jagamisel pälvisid hõbedase tänumedali Eri Klas ja Elle Kull.

«Aitäh sulle, Elle Kull, kogu su töö eest UNICEFis. Maestro Eri Klas, aitäh sulle, et peale tohutut tööd Eesti kunsti saadikuna kogu maailmas on sul jäänud aega ka kõige väiksemate – laste toetamiseks,» ütles preemiaid üle andnud riigikogu esimees Ene Ergma.

UNICEFi esindaja Eestis, Toomas Palu sõnul ei ole tegemist rahalise preemiatega, vaid tänu ja tunnustusega laste heaks tehtu eest, teatas rahvusringhäälingu pressiesindaja.

Aastapreemia saajate hulgas on olnud nii kultuuri- ja ühiskonnategelasi, sportlasi, korrakaitsjaid, õpetajaid kui ka päästeteenistujaid.

UNICEFi Sinilinnu-aastapreemia pälvis teiste seas Eesti Televisiooni lastekanal ETV2, mida tunnustatakse õigete väärtushinnangute kujundamise, arendavate ja harivate laste- ja noorteprogrammide eest.

Aastapreemia sai ka Lasteveeb OÜ, kes on loonud uue sõbraliku veebikeskkonna «lastekas».

Preemia saajate hulgas on veel julgestuspolitsei liiklusjärelevalve talitus ja maanteeamet, Eesti Lastefond, Tartu Laste Tugikeskus ja Eesti Metsatööstuse Liit.

Tunnustuse pälvisid ka Tiina Koidu, Heiki Valner, Arvo Valton-Vallikivi, Mati Kaal ja Anu Tali.

UNICEFi hõbedase tänumärgi laureaadid on Eve Viilup, Erki Korp, Maire Lodi, Ilja Berunenko ja Angelika Lall.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles