Mitmed raudteeülesõidud suletakse remonttöödeks

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetruup
Teetruup Foto: Henn Soodla

Maanteeinfokeskus annab teada, mis toimub Eesti teedel, et oskaksite oma teekonda planeerida.

Remonttöödeks on liiklusele suletud Valga linnas raudteeülesõit Võru tn ja Raudtee tn ristmikust kuni Võru tn ja Vabaduse tn ringristmikuni. Ülesõit jääb suletuks 23. juulini.

Ümbersõit marsruudil Pikk tn – Petseri tn – Viadukti tn – Lõuna tn – Võru tn.

15.juulini on suletud Harju maakonnas Aruküla-Kostivere maanteel asuv Aruküla raudteeülesõit. Ümbersõit Lagedi ja Kostivere kaudu.

Kaabli paigaldustöödeks on piiratud kiirust tööde tsoonis kuni 50 km/h Lääne maakonnas Risti-Virtsu maanteel Sillal (km 16,0-19,0).

Teekatte geoloogiliste uuringute tõttu on häiritud liiklus ning piiratud kiirust kuni 30 km/h Harju maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Aruvallas (km 28,1).

Sademeteta ilma korral tehakse teekatte pindamistöid Lääne maakonnas Valgevälja teel kilomeetritel 0-3,0, Rapla maakonnas Hageri-Kodila-Kuusiku maanteel kilomeetritel 11,7-15,9 ja Järva maakonnas Koigi-Päinurme maanteel kilomeetritel 8,3-13,5.

Kiirusepiiranguks on pinnatud lõikudel 30 km/h.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles