Stripiklubide omanikud leppisid ära

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohus.
Kohus. Foto: Lauri Kulpsoo.

Pärnu maakohtu Kuressaare kohtumajas lõpetati kriminaalmenetlus Kuressaare striptiisiklubi Aspasia pidaja Olev Kiirendi suhtes, sest süüdistatav ja kannatanu, konkureeriva klubi omanik, leppisid omavahel ära.

Vastavalt lepituskokkuleppele on Olev Kiirend nõus kannatanu ettepanekuga kohtuda neile sobivas kohas ning vestelda juhtunust ning jõuda ühisele seisukohale probleemi lõplikuks lahendamiseks, kirjutas Saarte Hääl.

Tüli kahe striptiisiklubi omaniku vahel lahvatas 2009. aasta suvel Ärtu baaris, kui sinna ilmus konkureeriva ettevõtte Aspasia omanik Olev Kiirend.

Kiirendi ja Õilme Mägi vahel tekkis kähmlus, millest teavitati ka politseid, kes alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust ja mullu sügisel pidi kehalises väärkohtlemises süüdistatav Olev Kiirend kohtu ette astuma.

Kiirend pidi kohtu ette astuma eelmise aasta lõpus, kuid ta ei ilmunud istungile, tuues põhjuseks, et ei olnud ajast teadlik, misjärel tegi kannatanu aga ettepaneku leppimiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles