Presidendikandidaat Tarand: ühisdeklaratsiooniga tegeleb Keskerakond

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Tarand.
Indrek Tarand. Foto: Artur Sadovski

Keskerakonna presidendikandidaat Indrek Tarand ei osanud öelda, kas selle nädala esmaspäevaks, 18. juuliks valmima pidanud tema ja Keskerakonna ühisdeklaratsioon on koostatud.

Keskerakonna volikogu otsustas 18. juunil anda erakonna juhatusele volitused töötada kuu aja jooksul välja ja kahepoolselt allkirjastada Keskerakonna ja presidendikandidaat Indrek Tarandi vaheline ühisdeklaratsioon, mis sõnastab poolte seisukohad Eesti ees seisvatele väljakutsetele.

Indrek Tarand ei osanud kolmapäeval BNS-ile öelda, kas ühisdeklaratsioon, mille peaks allkirjastama nii tema kui ka Keskerakond, on praeguseks valmis. «Mina ei ole kunagi ütelnud, et deklaratsioon tuleb, see oli rohkem Keskerakonna ettevõtmine,» sõnas Tarand.

«Mina käisin Keskerakonna volikogul. Kui võtate lahti kõne, mis ma seal pidasin, siis viimases lõigus ütlesin üsna selgelt oma seisukohad, millele mul ei ole midagi lisada,» ütles ta.

Küsimusele, kas Keskerakond kasutab erakonna ja tema ühise deklaratsiooni väljatöötamiseks tema kõnet, vastas Tarand, et see on võimalik.

Keskerakonna volikogu kinnitas Indrek Tarandi 18. juunil oma presidendikandidaadiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles