Üritused ja spordivõistlused muudavad täna liiklusskeeme

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triatlon.
Triatlon. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Maanteeinfokeskus annab teada, mis toimub Eesti teedel, et oskaksite oma teekonda planeerida.

Seoses autoralli treeninguga suletakse Võru maakonnas Vastseliina vallas liiklusele täna kell 10-16.15 Plaani-Pari-Kündja maantee Parilt Kündjani (km 5-9,3).

Võru maakonnas on Võru triatloni rattaetappide läbiviimiseks liiklusele suletud Kubja-Roosisaare tee. Ümbersõit toimub Võru linna Kreutzwaldi tn. ja Kubja tee kaudu.

Ürituse tõttu on täna kell 9-18 liiklus Keila linnas ümber korraldatud. Sõitjatel on soovituslik kasutada ümbersõiduvõimalusi Tallinna ringtee, Niitvälja-Kulna ja Tallinna-Pärnu maantee kaudu.

Seoses Mulgi Maratoni toimumisega on täna kehtestatud ajutisi kiiruspiiranguid ja ristmikel reguleeritakse liiklust maratoni marsruudil Viljandi maakonnas Mustla-Raassilla-Tuhalaane-Morna-Polli-Allaste-Halliste-Abja-Paluoja.

«Ettevaatust, teel on jooksjad!» rõhutas maanteeamet.

Võru maakonnas Vana-Vastseliinas on ürituse tõttu piiratud kiirust 30 km/h Vastseliina-Meremäe-Kliima teel (km 4-5) ja Vana-Vastseliina-Panikovitsi tee 1.km-l.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles