Eesti reisisellid vajasid Londonis politsei abi

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mäss Londonis
Mäss Londonis Foto: SCANPIX

Välisministeeriumist öeldi Postimees.ee’le, et seoses Londoni rahutustega vajas Eestist pärit reisiseltskond politsei abi.

«Ühel reisiseltskonnal oli Londonis rahutustega seoses vahejuhtum. Inimestega on kõik korras ja kohalik politsei organiseeris neile vajaliku abi,» sõnas pressiesindaja Kristiina Herodes.

Herodes ei soovinud täpsustada, et millise vahejuhtumiga tegemist oli.

Eesti saatkonnaga Londonis pole eestlased seoses rahutustega ühendust võtnud ja saatkonnal puuduvad andmed selle kohta, et Eesti kodanikud oleksid rahutustes osalenud.

Herodes lisas, et nii välisministeerium kui saatkond jätkavad sündmuste arengu jälgimist.

Välisministeerium palub Ühendkuningriigis viibivatel Eesti kodanikel olla valvsad ning jälgida sündmuste arenguid kohalikust ajakirjandusest ja silmas pidada kohaliku politsei juhtnööre.

Tagamaks vajadusel konsulaarabi andmise palub välisministeerium kodanikel, kes viibivad Ühendkuningriigis ennast registreerida välisministeeriumi kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles