Vaata, kus tehakse täna teetöid

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööde alal kehtib kiirusepiirang.
Teetööde alal kehtib kiirusepiirang. Foto: Oliver Matkur.

Maanteeinfokeskus annab teada, mis toimub Eesti teedel, et oskaksite oma teekonda planeerida.

Järva maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Mäo liiklussõlmes Tartu suunal trimmerdatakse täna põrkepiirete ääres teepervi. Kell 8-12 toimuvad tööd km-tel 85-87, kell 12-16 jätkuvad tööd km-tel 87-89.

Antud kellaaegadel ja lõikudel on tühistatud suurim kiirus 110 km/h ja kehtib kiiruspiirang 90 km/h.

Harju maakonnas Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel Laagri-Kanama lõigul (km-d 15,9-18,8) paigaldatakse mõlemal sõidusuunal kattehelkureid ja täidetakse teepeenraid. Tööde tsoonis on kiirus piiratud 30 km/h.

Kell 8.30-14 on teetruubi ehituseks liiklusele suletud Pärnu maakonnas Sikana-Kullimaa tee 1. kilomeetril. Ümbersõit toimub Tori-Massu tee kaudu.

Täna ja homme piiratakse trasside ehitustöödega seoses Jõgeva maakonnas Tartu-Jõgeva-Aravete maanteel Vaimastveres (km 54,8) kiirust 30 km/h ja tee on kitsendatud.

Kaabli paigaldustööde tõttu on täna:
Harju maakonnas piiratud kiirust kuni 30 km/h:
* kell 10-13 Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maantee 9. kilomeetril;
* Ruila-Laitse tee 6.kilomeetril;
Lääne maakonnas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maanteel Ungrus (77,1-78,2) on tööde tsoonis piiratud kiirust 50 km/h.

Põlva maakonnas alustati Rahumäe-Kahkva kruusatee remonti. Tööd kestavad 15. novembrini ja tööde tsoonis on kiirus piiratud 30 km/h.

Teatetantsu kolonn liigub täna alljärgneval marsruudil: Kilingi-Nõmme - Ristiküla - Surju - Laadi - Reiu - Pärnu - Papsaare - Ahaste - Käru - Nurmsi - Kõmsi - Virtsu, vahetult pärast keskööd jõutakse juba Saaremaale.

Autojuhtidel palume olla tähelepanelikud ning järgida reguleerijate märguandeid. Planeeritava teekonna leiab aadressil http://teatetants.ee/teekond.

Liiklejatel tuleb olla tähelepanelik mõõtmistööde tõttu Järva maakonnas Lokuta-Roovere maantee km-tel 0-9 ja Tallinna-Rapla-Türi maanteel Lokutal (km-d 93-95).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles