Mõis: laisad ametnikud söövad ära õpetajate-politseinike palgad

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Mõis.
Jüri Mõis. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Ekspankurist ja ekspoliitikust riskiinvestori Jüri Mõisa hinnangul ei pinguta Eesti ametnikud tööd tehes piisavalt ning nende liiga suur hulk sööb ära õpetajate ja politseinike palgad, mistõttu soovitab ta ametnike arvu drastiliselt vähendada.

«Kes ei pinguta piisavalt, on ametnikkond. See bande sööbki tegelikult ära õpetajate ja politseinike palgad,» rääkis Mõis intervjuus Õhtulehele.

«Kui pumba juures olevad tegelased on kindlad, et nad sealt vabatahtlikult ära ei lähe, siis see ongi allikas, kust võib alata valitsuse populaarsuse langus – kui see juba alanud ei ole,» kõneles Mõis.

«Eesti riigis on praegu umbes sedasi, et üks väga korralik brigaad on ehitanud ühe väga korraliku hotelli, aga elavad nüüd need ehitajad seal sees, tuues põhjuseks, et äkki on veel ikka nipet-näpet teha. Nad on vaja nüüd sealt välja ajada, et saaks elu käima panna.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles