Edgar Savisaar ja Mihhail Korb võtsid osa Ühtse Venemaa kongressist

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Peeter Langovits

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar ja Keskerakonna välissuhete sekretär Mihhail Korb võtsid täna Moskvas osa Ühtse Venemaa kongressist, kus nimetati partei kandidaadid parlamendivalimiste nimekirja etteotsa ning presidendivalimisteks.

«Nii Putini kui ka Medvedevi nimetamine võeti Lužniki spordihallis 11 000 osavõtja poolt vaimustusega vastu, kuid samas selles suurt üllatust polnud,» tunnistas Savisaar, «küll aga eeldasin, et Ühtse Venemaa presidendikandidaat kuulutatakse välja alles pärast detsembrikuiseid riigiduuma valimisi.»

«Vladimir Putin näitas ennast selgelt Venemaa kindlakäelise liidrina, kelle järele joondutakse,» märkis Savisaar.

Savisaar ja Korb kohtusid ka mitmete Ühtse Venemaa ja Rahvarinde «Ülevenemaaline Rahvarinne» poliitikutega, kellest Savisaar tõstis eriti esile riigiduuma välissuhete osakonna esimeest Konstantin Kossatšovi.

Arutleti arenguid Eesti ja Venemaa majandussuhetes ning koostööd pealinnade vahel. Savisaar tõstis eriti üles Narva silla ehituse küsimuse, mis on kahjuks ikka veel lahendamata.

Kõnelusi kahe partei suhete arendamise teemal kavatsetakse sügisel jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles