Sõrmus kaatrihukust: ilmaolud olid just paranenud

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Talving
Jaak Talving Foto: Mihkel Maripuu

Läänemaal asuva Rohuküla sadama direktori Riho Sõrmuse sõnul on raske reedeõhtuse kaatrihuku taga näha kehvi ilmaolusid.

«Mõte õhtul enne kaheksat umbes miili kaugusel asuvale Hobulaiule teele asuda polnud paha, sest vastu õhtut tuul vaibus ja kogu aeg jäi vaiksemaks,» kirjeldas ta Õhtulehele tolle päeva ilmaolusid.

«Samas ei oska ma öelda, mis võis neil tee peal juhtuda, kas oli asi paadis või oli koorem liiga raske...»

Paadis olnud kahest omavahel suguluses olevast mehest üks oli Lääne-Tallinna keskhaigla anestesioloog Jaak Talving, kes on käinud näiteks abistamas Haiti maavärina ja Indoneesia tsunami ohvreid, samuti osalenud arstina Eesti kaitseväe missioonidel.

Veidi enam kui pool teed Rohukülast Hobulaiuni, kus on Talvingu suvekodu, sõita jõudnud ja siis vette vajunud kaatri avastas meres hulpimas ühes teises paadis olnud seltskond, kes märkas vee peal kakuami kajutit, samas olid pardal olnud mehed kadunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles