Politsei uue juhtimiskeskuse õnnistas sisse sõimukõne

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on Tallinnas asuv politseijuhtimiskeskus.
Pildil on Tallinnas asuv politseijuhtimiskeskus. Foto: Peeter Langovits

Üleeile Jõhvis tööle hakanud Ida politseiprefektuuri juhtimiskeskuse esimene kõne sisaldas räiget sõimu.

Kui Ida-Viru esimene politseiprefekt Helmut Paabo tegi kümmekond aastat tagasi pingutusi, et teha sellesse endisesse kooli käsitööõpetuse majja baar, mida tema abikaasa pidas, siis Kohvil ja tema meeskonnal kulus aasta, et luua siia juhtimiskeskus, kirjutab Põhjarannik.

Üleeile Jõhvis tööle hakanud Ida politseiprefektuuri juhtimiskeskus hakkab uuest aastast vastu võtma keskmiselt 930 kõnet päevas, sest siia koonduvad kogu Virumaalt politseisse tulevad kõned.

Prefekt Tarmo Kohvi sõnul suunatakse Lääne-Virust ja Narvast tulevad kõned siia järgmise aasta alguses järk-järgult, praegu on süsteemi testimise aeg.

Kohv rääkis, et kõige esimene väljast tulnud kõne sisaldas räiget sõimu, nii et juhtimiskeskus sai korralikult sisse õnnistatud.

Politseiameti peadirektor Raivo Küüt rõhutas, et juhtimiskeskuses numbril 110 tulevaid kõnesid vastuvõtvad inimesed on eelkõige teenindajad ning nende ülesanne on ka kõige keerulisemates olukordades jääda viisakaks ja korrektseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles