Politsei on mitmed vargad tabanud

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Politsei on viimasel ajal pidanud ka mitmeid varguses kahtlustatavaid isikuid kinni.

Näiteks septembri lõpus pidas Võru politsei kinni kaks isikut, kelle hingel on enamasti metallivargused. Tartumaal on tehtud kindlaks üks alaealine ja kaks täisealist, kes panid septembris Alatskivil toime viis kuritegu - varastati tööriistu, mootorratas, roller ning jalgratas, vahendas Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kaarel Kuusk.

Viljandi politsei pidas 3. oktoobril kinni kaks alaealist, kes varastasid Abja-Paluojas kaks rollerit, jalgrattaid ja muid esemeid.

Ööl vastu 5. oktoobrit pidasid politseinikud Valgas kinni sõiduauto, mille kontrollimisel avastati sõidukist murutraktor, trimmer, kolm kanistrit bensiiniga ja muid esemeid. Selgus, et esemed olid varastatud Valga maakonnas Tõlliste vallas ühest talust.

6. oktoobril kella 22.30 ajal teatati Valga politseile, et Taheva vallas Hargla külas püütakse ühe asutuse territooriumilt varastada kütust. Teatele kiiresti reageerinud politseipatrull pidas sündmuskohal kinni kaks isikut ning toimetas nad asjaolude väljaselgitamiseks politseisse.

Valga politsei on välja selgitanud kolmeliikmelise kurjategijate grupi, kellele on esitatud süüdistus erinevates vargustes, sissetungimistes ja sõidukite ärandamises.

Käesoleva aasta algusest viibib vahi all Põhja prefektuuri poolt kinni peetud meesterahvas, kes tegeles ligikaudu kümme aastat korteri- ja suvilavargustega. Aeg-ajalt on tal tulnud ka vanglas karistust kanda, kuid sealt vabanedes on tema toimepandud kuriteod jätkunud. Mehe kuriteoepisoodide nimekiri on äärmiselt pikk ning ka vargustega tekitatud kahjusummad küündivad kümnetesse tuhandetesse eurodesse. Praeguseks hetkeks on mees vahi all ning ootab kohtuistungit.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles