Kaitsevägi korraldab homme Jõhvis perepäeva

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotomeenutus 2009. aasta Kõikide laste isadepäevast, mida tol aastal peeti Paides.
Fotomeenutus 2009. aasta Kõikide laste isadepäevast, mida tol aastal peeti Paides. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Kaitsevägi korraldab koostöös teiste jõustruktuuridega homme Jõhvi spordihallis traditsioonilise kogupereürituse Kõikide laste isadepäev.

Tehnikanäitusel saab näha kaitseväe soomukit Pasi XA-188, õhutõrjeraketikompleksi Mistral, tankitõrjesüsteemi Milan-2, haubitsaid ning politsei-, piirivalve- ja päästesõidukeid.

Oma oskusi näitavad vahipataljoni ajateenijad auvahtkonna vigursõu ja lähivõitluse esitlusega. Päästjad tutvustavad pealtvaatajatele eririietust ja vormi, oma oskusi näitavad ka politseikoerad.

Isad ja lapsed saavad lasta õhupüssist ja laskesimulaatorist, proovida selga sõduri varustust ja võtta mõõtu erinevatel võistlustel. Külastajatele esinevad Tanja Mihhailova, Traffic, kaitseväe orkester, politsei- ja piirivalveameti orkester koos Kaire Vilgatsiga ja spordiklubi Fööniks. Perepäeva juhib Venno Loosaar. Isadepäeva üritus on kõigile tasuta ja Jõhvi spordihalli uksed on avatud kella 11 kuni 16.

Kõikide laste isadepäeva korraldavad kaitsevägi, Kaitseliit allorganisatsioonidega, siseministeerium, politsei- ja piirivalveamet, päästeamet ja turvafirma G4S.

Kümnendat korda korraldatava perepäeva eesmärk on väärtustada isa kui kaitsja, aga ka kasvataja ja õpetaja rolli, teatas kaitsevägi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles