Kassipoja tapja ja naise lööja läheb reaalselt vangi

Risto Berendson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutu kassipoeg.
Kodutu kassipoeg. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Kassipoja aknast alla viskamine ja hiljem viskajaga riidlema hakanud naise löömine viis Narva noormehe kaheks ja pooleks aastaks vangi.

Viru Maakohus mõistis Kirill Bõstrovi (20) täna süüdi looma julmas kohtlemises ja inimese kehalises väärkohtlemises.

Bõstrovi süüdistati selles, et ta viskas tänavu 31. juulil purjuspäi Narvas, Kangelaste tänava kortermaja viiendalt korruselt rõduaknast välja korteris elava kassipoja. Et kassipoeg kukkus maja ees olevatele kõnniplaatidele, suri loom saadud vigastustesse.

Samuti süüdistati Bõstrovi selles, et ta lõi surnud kassipoja pärast samas tekkinud tüli käigus temaga riielnud naisele mitu korda rusikaga näkku.

Viru maakohtu teatel tunnistas Bõstrov kohtus süüd, kuid selgitas, et ta ei soovinud kassipoja surma, sest arvas, et kass kukub maale, mitte kõnniteele. Kaitsja palus mõista Bõstrovile rahaline karistus.

Kahe kuriteo eest mõisteti noormehele 6 kuu pikkune vangistus, millele lisandus eelmine, siiani ärakandmata karistus. Kokku peab augusti algusest vahi all olev Bõstrov seetõttu vangis veetma järgmised kaks ja pool aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles